Iskanje mixov na Mircu

Go down

Iskanje mixov na Mircu

Post  /SR/ Devil on Thu Oct 02, 2008 11:34 pm

Kot ze vsi veste je mirc program preko katerega se lahko pogovarjamo, downloadamo, sedaj pa lahko tudi poiščete nasprotnika ali mix po svojih zeljah(kot naprimer skill:iscemo po mapo, po številu(1on1,2on2,3on3,4on4,5on5) in skillu in sicer low, low-mid, mid , high(teh vam sicer ne priporocam ker teli ljudje enostavno nimajo lajfa lol).

Mirc si potegnite na tem linku:


www.mirc.com


1.NAMESTITEV: Zazenete instalacijo mirca in si ga po zelji instalirate v poljuben direktorij.

2.BRSKANJE IN ISKANJE WARA PO MIRCU: Ko zazenete mirc se pokaze okno v katerem izberete nickname,full name, email address.No ko to vse izpolnite imate na levi strani se en mini menu, kliknete servers in nato se vam odpre novo okno s podatki o serverju.Description pomeni opis serverja in lahko poimenujete poljubno(jaz sem dal ime mixi), v naslednji vrsti imamo irc server: irc.quakenet.org , port v naslednji vrsti je 6667, group in password PUSTI PRAZNO!
Kliknete OK in tako je prvi korak narejen nato izberete server(kakor ste ga imevali, v mojem primeru je mixi ga oznacite, kliknete select in se vam pokaze drugo okno na katerem kliknete connect.Čestitam! flower

3.IZBIRA KANALA GLEDE NA STEVILO IGRALCEV V EKIPI:
PRIMER: ce se nas zbere pet je ime kanala 5on5.css, ce so stirje 4on4.css itd...


4.IZBIRA MAPE, SKILLA IN STEVILO PLAYERJEV V WARU:.

Ko se nam odpre kanal, imamo na desni strani uporabnike(igralce), ki prav tako iscejo war/mix. pogovarja se v anglescini.
PRIMER: seek 5on5,4on4 itd.. | SERVER ON/OFF(pomeni ce imamo svoj server al ne) | LOW,LOW-MID, MID , HIGH(TEGA VAM ZOPET NE PRIPOROCAM LOL) | NUKE, DUST2,ITD... To morate vpisati v kanal katerega vidijo vsi uporabnike ali igralci.


Za zacetnike je pripororocljivo: seek 5on5/server off/ low/ dust2 To morate vpisati v kanal katerega vidijo vsi uporabnike ali igralci.


5.ČAKANJE NA WAR
Ko to vpisete v kanal, se pravi(seek 5on5/server off/ low/ dust2), malce pocakate vendar kaj kmalu boste dobili na PM sporocilo z IP stevilko serverja in passom.NAPRIMER: connect nmpub.hopto.org; password war1
Ta odgovor pastajte soigralcem v comment na ventrilu, nato pa gremo v igrico kjer odgovor pastamo v konzolo in pritisnete ENTER, avtomatsko pridete na server kjer počakate soigralce in nasprotnike, zares se pa zacne ko so vsi na serverju in vam dajo znak da je war/mix LIVE. Happy fragging!

_________________
Ko kaznujem, ni nujno da napišem v
post! Tako da če kdo vidi koga, ki double posta, spamma,... ni treba tega omeniti
(ker bo tudi kaznovan za spam!) Poleg že naštetega brišem teme, ki že obstajajo in kaznujem
avtorje! (+ točke za tiste, ki v teh temah spammajo. Nima veze, če bo tema izbrisana)
avatar
/SR/ Devil
Admin

Number of posts : 147
Age : 24
Registration date : 2008-09-28

View user profile http://shadow-rangers.slovenianforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum